03-Om sajten

Vad vill ni läsa om?

2010-04-29 11:11 #0 av: giffan

Har ni förslag på artiklar eller har ni eget material att publisera här på sajten? Kontakta mig så hjälper jag er att lägga ut det.

 

~ Anneli ~ 
Sajtvärd för:  adopterade.ifokus 

Anmäl
2010-06-20 00:24 #1 av: PimTheGreat

just artiklar har jag inget just nu jag kan komma på, men hade tyckt det varit trevligt om man kunde få läsa om tips på bra produkter till tvillingar o var man kan inhandla det, tips på barnvagnar, kläder, sjukdomar som kan drabba under graviditeten (är ju riskgraviditet), tips mot olika krämpor, föräldrars tips o råd både de som nyss fött tvillingar eller fler barn och de som har äldre barn....bara några tankar.

Jag är själv i v 30 just nu med tvillingar och saknar "fakta"-läsning och egna upplevelseberättelse från tvillingföräldrar. Hade gärna oxå velat kunnat kolla över smarta prylar men har inte lyckats hitta nån sån sida.... jag menar ju mer man är förberedd inför sina små desto tryggare lär man känna sig...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.