04-Att vara förälder till tvillingar

Är det lätt att ni gillar de ena barnet mer?

2011-03-31 20:25 #0 av: Cassii

Tänkte höra om det är någon av er som gillar en av era tvillingar mer än den andra? Är den ena mer "populär" (i skolan) är de lika varandra? Både till sättet o utseende?Glad(Gärna bild)


Anmäl
2011-04-02 08:32 #1 av: giffan

Alltså det här är något iaf jag försöker dölja för mig själv. Jag vill inte tycka mera om den ena eller den andra! Det får lixom inte hända.

Jag tycker verkligen lika mycket om mina barn och gör ingen skillnad alls. Snarare tvärt om så får de nog lite för mkt lika så jag får tänka mig om där med.

Jag minns själv när jag var liten ( min bror och jag var som tvillingar) vi fick allt lika, han i blått, jag i rött.. USCH vad jag e less på det!!

Jag frågar alltid mina killar vad de vill ha och i vad för färg.

Iskolan är det lite så som du frågar, ena är lite mera populär än den andre. Men i vårat fall har det lite egna förklarande anledningar. Och den som varit mindre populär har arbetat sig upp och är nog snart den som är mest populär.. med mycket jobb från både han, oss och skolan...

 

~ Anneli ~ 
Sajtvärd för:  adopterade.ifokus 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.